کد خبر: ۵۷۵۶۵۹
تاریخ انتشار : ۳۰ بهمن ۱۳۹۷ - ۰۱:۵۴
در زمان جنگ مردم سختی و زندگی کوپنی را پذیرفتند، اما امام و کشور را تنها نگداشتند

روحانی: دشمن توطئه دی 96 را آغاز کرد به خیال اینکه دی 97 در تهران باشد!| گفتند سخت ترین تحریمها را اعمال می‌کنند اما زندگی مردم و توسعه ایران ادامه دارد| در شرایط عادی نیستیم| جنگ اقتصادی از جنگ نظامی سخت‌تر است

رئیس جمهور روز دوشنبه در نشست خبری پایان سفر کاروان تدبیر و امید به استان هرمزگان با قدردانی از استقبال و مهربانی مردم از کاروان تدبیر و امید، گفت: بسیار خوشحالم که در این سفر چند پروژه مهم در سطح استان به بهره‌برداری رسید و برای توسعه هرمزگان در آینده نیز برنامه‌ریزی‌های خوبی انجام شد.
آفتاب‌‌نیوز :
حجت‌الاسلام والمسلمین حسن روحانی روز دوشنبه در پایان سفر کاروان تدبیر و امید به استان هرمزگان، در نشست خبری با خبرنگاران ضمن تقدیر از حضور پرشور مردم غرب هرمزگان در بندرلنگه، با اشاره به افتتاح و آغاز عملیات اجرایی چند طرح و پروژه در بخش‌های مختلف کشاورزی، نیرو و راه و شهرسازی، گفت: در زمینه توسعه فرودگاهی و توسعه بندر در هرمزگان نیز طرح‌های بسیار خوبی افتتاح شد و عملیات اجرایی بعضی از طرح‌ها که می‌تواند در توسعه آینده استان تأثیرگذار باشد، آغاز شد.

به گزارش آفتاب‎نیوز؛ روحانی با اشاره به بهره‌برداری از فاز سوم پالایشگاه ستاره خلیج فارس، طرح‌های جدید در پالایشگاه بندرعبارس و الحاق زیردریایی فاتح به نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران در جریان این سفر، خاطرنشان کرد: بسیار خوشحالم که در دولت دوازدهم برای سومین بار، خدمت مردم این استان رسیده‌ایم. هر چند که این سفر بیشتر برای افتتاح پروژه‌ها بود، اما دیدار با مردم غرب استان هرمزگان، برای ما بسیار مغتنم بود.

روحانی: دشمن توطئه دی 96 را آغاز کرد به خیال اینکه دی 97 در تهران باشد!| امروز هم روز جنگ اقتصادی است|گفتند سخت ترین تحریمها را اعمال می کنند؛ اما زندگی مردم و توسعه ایران ادامه دارد| در شرایط عادی نیستیم| جنگ اقتصادی از جنگ نظامی سخت‌تر است

رئیس جمهور افزود: در جریان این سفر پروژه‌هایی که قبلاً به مردم وعده داده بودیم، به بهره‌برداری رسید و برای تکمیل آنها تصمیم‌گیری شد و چند طرح و پروژه جدید نیز برای استان مصوب شد که در مجموع 595 میلیارد تومان اعتبار برای آنها در نظر گرفته شده تا با همت و تلاش مردم و مسئولان این استان همه طرح‌ها و پروژه‌ها اجرایی شود.

روحانی در ادامه در پاسخ به اولین سوال مطرح شده از سوی خبرنگاران درباره برنامه های دولت برای توسعه گردشگری در هرمزگان با توجه به ظرفیتهای خاص این عرصه در استان گفت: هرمزگان جاذبه های گردشگری خاصی دارد که می توان این ظرفیتها را افزایش هم داد. جزایر بزرگ قشم و کیش و تعداد زیادی جزایر دیگر مثل هرمز هر کدام می توانند به یک مرکز گردشگری غنی تبدیل شوند.

رئیس جمهور اضافه کرد: از سوی دیگر خود شهر بندرعباس می تواند یک مرکز بزرگ برای گردشگری استان باشد. در بازدیدی که داشتیم دیدیم که اقدامات خوبی برای توسعه و آماده سازی ساحل بندرعباس برای فعال کردن ظرفیتهای گردشگری شده است و سواحل شرقی استان نیز جاذبه های گردشگری بسیار خوبی دارند. آب و دریا هم ظرفیت بسیار خوبی برای جذب علاقمندان به بازی ها و ورزشهای آبی است.

روحانی در پاسخ به بخش دوم این سوال درباره بافت فرسوده شهر بندرعباس اظهار داشت: در بازدیدی که از محله چاهستانی ها در بندرعباس داشتیم دیدیم که این منطقه واقعا به یک بازسازی بزرگ نیاز دارد. به گفته آقای استاندار 14 محله شبیه چاهستان در بندرعباس ایجاد شده که باعث گسترش حاشیه نشینی شده است.

رئیس جمهور تصریح کرد: یکی از طرحهای دولت که از پارسال شروع شده و امسال وزارت مسکن آن را فعال تر دنبال کرده است، طرح بازآفرینی شهری است که تسهیلات ویژه ای برای این کار اختصاص دادیم. از همه دستگاههای دولتی و نیز نیروهای مسلح خواسته ایم که اگر زمین مناسب ساخت و ساز در شهرها دارند آنها را مجانی در اختیار وزارت مسکن و شهرسازی قرار دهند، تا با تسهیلاتی که بانکها به ساخت و ساز در این زمینها اختصاص می دهند، توسعه گران مسکن اقدام به ساخت خانه های جدید و استاندارد در این زمینها کنند و اولویت واگذاری این خانه ها به ساکنان بافت های فرسوده و خانه اولی ها است.

روحانی خاطرنشان ساخت: دولت در دو سال آینده برای ساخت 400 هزار واحد مسکونی جدید برنامه ریزی کرده است و امیدواریم هرمزگان جزو پیشتازهای این طرح باشد.

رئیس جمهور در پاسخ به سوالی درباره برنامه های دولت برای رفع مشکلات صادرات و واردات و تامین ارز در وضعیت فعلی اقتصادی کشور گفت: در شرایط فعلی ضمن اینکه این شرایط برای مردم مشکلاتی را به وجود می آورد، در تولید هم مشکلاتی را به وجود آورده، اما از سوی دیگر فرصت خوبی هم برای صادرات و افزایش درآمدهای ارزی ایجاد کرده است که می تواند در سال آینده هم ادامه داشته باشد.

روحانی افزود: باید تسهیلاتی فراهم شود که صادرکنندگان بخشی از ارز را به سامانه نیما برگردانند و بخشی از ارز حاصل از صادراتشان را بتوانند به بازار آزاد برده و از طریق صرافی ها بفروشند. در زمینه تعیین نسبت این عرضه ارز حاصل از صادرات تسهیلاتی قرار دادیم تا صادرکننده ها تشویق شوند و بخشی از درآمدشان را در1 سامانه نیما عرضه کرده و بقیه را به بازار آزاد ببرند.

رئیس جمهور با اشاره به اینکه در زمینه واردات مشکلاتی هست، اظهار داشت: گردش نقدینگی در این عرصه کم است. به همین دلیل تصمیم گرفتیم تسهیلات مالی در اختیار تولیدکنندگانی قرار دهیم که اجناسشان در داخل و خارج مشتری دارد. برای این منظور مجموعا 40 هزار میلیارد تومان در نظر گرفتیم. از سوی دیگر مقرر شده تولیدکنندگان در مناطق آزاد بتوانند از محل درآمدهای ارزی خودشان مواد اولیه مورد نیاز را وارد کنند.

روحانی تاکید کرد: البته برای تامین کالاهای اساسی در سال آینده نیز ارز با همان قیمتی که امسال تخصیص پیدا کرده است، تامین و تخصیص خواهد یافت تا قیمتها در داخل کشور کنترل شود.

رئیس جمهور در پاسخ به این سوال که دورنمای دولت برای تبدیل هرمزگان به یک منطقه قوی اقتصادی در خلیج فارس چیست؟ تصریح کرد: هرمزگان استانی بسیار مهم از لحاظ استراتژیک است که شاید از نظر موقعیت دریایی و حضور واحدهای نیروهای مسلح، برخورداری از مناطق آزاد، بنادر مهم و جزایر متعدد بی نظیر باشد. اگر چه طرح توسعه استان چابهار در حال اجراست اما مرکزیت بندرعباس تا سالها باقی خواهد ماند و در همین سفر برای توسعه بندرلنگه نیز تصمیمات خوبی گرفته شد.

روحانی خاطرنشان ساخت: علاوه بر ظرفیتهای گردشگری، تجاری و موقعیت جغرافیایی، طرح توسعه بندرجاسک و خط لوله انتقال نفت به این بندر نیز قطعا بر اهمیت هرمزگان خواهد افزود و امیدوارم طرح دولت برای صادرات بخشی از نفت کشور از بندر جاسک که در همین دولت به بهره برداری برسد.

 رئیس جمهور با اشاره به اینکه سرمایه‌گذاری‌های بزرگی در استان هرمزگان شکل خواهد گرفت، گفت: بخش بزرگی از طرح بزرگراهی که در سراسر استان تا سیستان و بلوچستان ادامه خواهد داشت، عملیاتی شده و بخشی در دست اجراست و در این سفر 300 میلیارد تومان اعتبار برای تکمیل آن تصویب شده است.

روحانی در پاسخ به سوال دیگری درباره اختصاص عوارض آلایندگی صنایع هرمزگان به استان، اظهار داشت: این حرف منطقی است که در استانی که فعالیت اقتصادی در سطح ملی انجام می‌شود، مردم استان از آن طرح استفاده کنند. همیشه در این طرح‌ها تأکید داریم از مردم بومی استان‌ها استفاده شود. اینکه بخشی از درآمد این صنایع یا مالیات و عوارضی که پرداخت می‌کنند به استان اختصاص یابد نیاز به لایحه و موافقت مجلس دارد. در زمینهٔ نفت و گاز چنین طرحی بوده و در این بخش هم می‌توان به آن فکر کرد.

رئیس جمهور ادامه داد: استان هرمزگان قطب اقتصادی بسیار مهمی است. بزرگ‌ترین پالایشگاه کشور، منطقه و جهان، بزرگ‌ترین بندر کشور، مرکز مهم فولاد و بنادر بزرگ حمل‌ونقل کالاهای کشور، در آن قرار دارد و به‌طور طبیعی امروز قطب مهم اقتصادی و دفاعی و استراتژیک برای کشور است. دولت موظف است زمینه‌های توسعه آن را فراهم کند و با این توسعه وضعیت اشتغال و معیشت مردم هم بهتر می‌شود.

روحانی در پاسخ به سؤالی مبنی بر اینکه با توجه برگزاری جام جهانی 2020 در قطر، برنامه دولت برای توسعه ظرفیتهای گردشگری در جزایر هرمزگان و جذب گردشگر چیست؟ تصریح کرد: جام جهانی موضوعی است که وابسته به کشور میزبان است. ما میزبان نیستیم، اما به‌طورکلی آبادانی سواحل و جزایر هدف مهمی است که دولت بر آن تأکید دارد.

رئیس جمهور با بیان اینکه برای سواحل جنوب کارهای خوبی صورت گرفته هرچند کافی نیست، افزود: در اروند نقاط آزاد را توسعه دادیم که تحرک اقتصادی خوبی به وجود آمده و بعدازآن در هرمزگان. همین‌طور طرح‌های بسیار خوبی در این دولت بوده هم در قشم و کیش و سایر موارد تحولات خوبی شکل گرفته و هم در سیستان و بلوچستان به این مسئله پرداخته‌ایم.

روحانی خاطرنشان ساخت: کل ساحل جنوب برای ما بسیار اهمیت دارد. در کل سواحل جنوب ما از خوزستان تا سیستان و بلوچستان همه‌جا این تحول باید صورت بگیرد؛ بودجه‌ای در نظر گرفته شده بود که تابه‌حال اختصاص نیافته که به دلیل شرایط اقتصادی می‌تواند قابل‌قبول باشد. امیدواریم سال آینده بتوانیم به این وعده عمل کنیم.

امروز همه ما در برابر تاریخ ایران آزمایش می شویم

رئیس جمهور با بیان اینکه "در آغاز دهه پنجم انقلاب، ملت با شور و نشاط بهمن 57 در همه صحنه ها حاضر است"، تصریح کرد: برای دشمن دردناک است در شرایطی که به قول خودشان سخت‌ترین تحریم ها را بر ایران اسلامی تحمیل کرده اند، تنها در 24 ساعت گذشته و در یک استان، در کنار دهها طرح عمرانی، 3 طرح بزرگ و مهم ملی را افتتاح می کنیم و این به معنای حرکت خروشان ملت در مسیر خودکفایی و عظمت است.

حجت الاسلام والمسلمین حسن روحانی روز دوشنبه در مراسم بهره برداری از مرحله سوم پالایشگاه ستاره خلیج فارس، با اشاره به اینکه ندیدن کارهای بزرگ و برجسته کردن نقص های کوچک، اقدامی اخلاقی و انقلابی نیست، اظهارداشت: حرکت شتابان توسعه در کشور به رغم تلاش های دشمنان، بیانگر تلاش یک ملت بزرگ و شکست دشمنانش است.

رئیس جمهور ‌گفت: دشمنان برای ایجاد مانع در راه توسعه کشور ما و موفقیت ملت، تلاش و تبلیغ می‌کنند، اما ملت ایران به رغم میل بدخواهانش و تلاش و تبلیغ آنها، با قامتی استوار ایستاده و به تلاش خود ادامه می‌دهد.

روحانی افزود: ملت ایران همچون بهمن سال 57 که با شور و شوق پیروزی انقلاب را جشن گرفت، امروز هم در سالروز پیروزی انقلاب به خیابان‌ها آمده و به دنیا می‌گویند که به راه خود با قدرت ادامه خواهند داد.

وی  با اشاره به پروژه‌ها و طرح‌های استانی که روز گذشته در حوزه‌های مختلف از جمله کشاورزی، نیرو و راه و زیرساخت‌ها در استان هرمزگان افتتاح شد، گفت: در تولید محصولات آبزی رشد 40 برابری نسبت به اول انقلاب داشته‌ایم و 290 هکتار از اراضی استان تحت کشت گلخانه ای است که 190 هکتار آن مربوط به 5 سال اخیر است.

رئیس جمهور با بیان اینکه دشمن توطئه دی 96 را آغاز کرد به خیال اینکه دی 97 خودش در تهران باشد!، افزود: آمریکایی‌ها و صهیونیست‌ها  فکر می‌کردند که دیماه امسال همه چیز تمام است و جمهوری اسلامی نمی‌تواند 40 سالگی خود را جشن بگیرد. آنها به اشتباه فکر می کردند که ما دست‌مان را بالا خواهیم برد و در نفت و گاز و کشاورزی و توسعه قادر به فعالیت نخواهیم بود. اینکه در همین پالایشگاه بندرعباس تولید بنزین از 8 میلیون لیتر به 12 میلیون لیتر افزایش یافته و بهبود کیفیت تولید داشته‌ایم، نشان از تلاش و همت ملت ایران است.

روحانی خاطر نشان کرد: اینکه از سال 96 تا امروز در کمتر از 3 سال، 3 پروژه مهم فازهای 1، 2، 3، ستاره خلیج فارس افتتاح شده به معنای حرکت خروشان ملت در مسیر خودکفایی و عظمت است.

رئیس جمهور با بیان اینکه کسی نمی‌تواند این عظمت و دستاورد بزرگ را بخاطر شرایطی همچون گرانی مقطعی برخی کالاها که مردم را چند روزی در مضیقه قرار می‌دهد، زیر سوال ببرد، گفت: زیر سوال بردن موفقیت‌های بزرگ سال‌های اخیر در کشور نه انصاف است نه مروت و نه وطن پرستی، نه عشق به انقلاب و نه اخلاق اسلامی.

روحانی با تأکید بر اینکه باید کارهای بزرگی را که در کشور انجام شده، ببینیم، گفت: البته مشکلات و نقایصی هم وجود دارد و در زمان تحریم و جنگ اقتصادی با مشکلاتی مواجه می‌شویم، زیرا آمریکا و مزدورانش در منطقه تلاش می‌کنند فشار به ملت ایران را روزانه افزایش دهند. وقتی دشمن سنگی پرتاب می‌کند، ممکن است یک شیشه هم بشکند اما نمی‌شود بخاطر شکستن شیشه زانوی غم بغل بگیریم.

رئیس جمهور با بیان اینکه امروز روز امتحان الهی است و یک آزمایش تاریخی برای همه ماست، گفت: همانطوری که در دوران دفاع مقدس با وحدت و اتحاد و دست در دست هم ایستادیم ، مقاومت کردیم و پیروز شدیم، باید مقاومت کنیم و نمی توانیم مایوس شویم.

روحانی با بیان خاطره‌ای از دوران جنگ، گفت: یک روزی در جنگ فروش نفت ما به طور کامل در سال 64 قطع شد، اما با اراده تصمیم، برنامه‌ریزی، تدبیر و فداکاری با کمک مهندسین و متخصصین کشور از مشکلات عبور کردیم و دوباره تولید و فروش نفت ادامه پیدا کرد.

رئیس جمهور خاطر نشان کرد: در عملیات بدر سال 63، فقط یک فروند هواپیمای عراقی را توانستیم بزنیم، اما با برنامه‌ریزی‌هایی که انجام دادیم، با کمک شهید بابایی و دوستان از بهمن 64 تا فروردین 65، موفق شدیم 150 فروند هواپیمای عراقی را سرنگون کنیم که در مخیله هیچ نظامی نمی‌آمد.

روحانی با بیان اینکه اراده، تصمیم، برنامه‌ریزی، تدبیر و فداکاری ما را در برابر دشمن پیروز کرد، گفت: اگر می‌خواستیم دست روی دست بگذاریم و از میراژها و میگ‌های جدید و موشک‌های ضدرادار عراق بترسیم، نمی‌توانستیم کاری انجام دهیم.

رئیس جمهور افزود: در آن شرایط سخت مهندسان و کارگران شرکت نفت، پالایشگاه را در مقابل بمباران دشمنان، سر پا نگه داشتند و برغم کمک همه دنیا به صدام، ما روی پای خود ایستادیم. نفت تولید کردیم، صنعت نفت را اداره کردیم و در طول مدت جنگ، نفت را هم صادر و هم سوخت جبهه و مردم را تأمین کردیم.

روحانی خاطرنشان کرد: دوران و شرایط بسیار سختی بود. زندگی کوپنی بود. مردم با مشکلات زیادی مواجه بودند، اما عقب‌نشینی نکردند، از امام(ره) جدا نشدند و کشور را غریب و تنها نگذاشتند. اگر زمان جنگ هم عده ای می جنگیدند و عده ای در تهران آنان را باخواست می کردند؛ به نتیجه نمی رسیدیم اما همه پشت به پشت هم و دست در دست هم توانستیم دشمن را شکست دهیم.

رئیس جمهور با بیان اینکه جنگ هم پیروزی داشت و هم شکست، با هم بودیم و پیروز شدیم؛ امروز هم روز جنگ اقتصادی است، گفت: در آن جنگ نظامی پشت هم بودیم، امروز هم در جنگ اقتصادی باید همه با هم و پشتیبان هم باشیم. اگر همه امروز با هم نباشیم و عده‌ای بر سر مسایل جزئی بهانه‌گیری کنند، نمی‌توانیم در مقابل توطئه دشمنان مقاومت کنیم.

روحانی جنگ اقتصادی را سخت تر  از جنگ نظامی دانست و ادامه داد: در جنگ نظامی همه چیز آشکار است اما در جنگ اقتصادی اینگونه نیست. اینکه چگونه نفت بفروشیم و چگونه نقل و انتقالات مالی را انجام دهیم، خود یک عملیات اقتصادی است.

رئیس جمهور با بیان اینکه انتخابات 4 سال یکبار است تا ملت به هر دیدگاهی رای داد، کشور بر آن مبنا اداره شود، افزود:  نمی‌شود که در آغاز انتخابات با هم دعوا کنیم، درطول دوره به اختلاف ادامه دهیم و دوباره برای انتخابات بعدی، این کار را ادامه دهیم. انتخابات برای این است که مردم فرد یا گروه مورد نظر خود را انتخاب کند و وقتی مردم به دیدگاهی رأی دادند، همه باید به دنبال آن دیدگاه رفته و حمایت کنند. در انتخابات دو یا چند گروه با هم رقابت می‌کنند، اما وقتی یک گروه انتخاب شد، رقابت انتخاباتی تمام می‌شود.

روحانی با اشاره به نحوه مصوبات مجلس، گفت: در مصوبات مجلس نیزگاهی می‌بینیم، فقط با یک رأی اختلاف، موضوعی تصویب و به قانون تبدیل می‌شود و وقتی قانون شد نماینده مخالف هم باید قانون را اجرا کند.

رئیس جمهور با بیان اینکه وقتی دولتی با رأی مردم انتخاب و سرکار می‌آید، همه باید از آن حمایت کنند، گفت: همه باید با هم باشیم در غیر اینصورت نه تنها در دوران جنگی، بلکه در صلح هم موفق نخواهیم بود.

روحانی در بخش دیگری از سخنان خود، افتتاح فاز سوم پالایشگاه خلیج فارس را به معنای خودباوری، شکست تحریم‌ها، اعتماد بنفس و خودکفایی دانست و گفت: در این دولت خودکفایی در 5 محصول اساسی محقق شد. اگر در دولت یازدهم و دوازدهم هیچ کاری نکرده بودیم و فقط در تولید گندم، بنزین، گازوئیل، گاز و شکر که خودکفا شدیم، آیا همین بس نبود؟

رئیس جمهور باید به این نکته توجه داشته باشیم که اگر مردم در کشور روزی برای تهیه بنزین، گازوئیل و یا گاز مصرفی منازل خود با مشکل مواجه شوند، چه مشکلاتی ایجاد می‌شود، گفت: خیلی از نعمت‌ها را وقتی داریم، حس نمی‌کنیم و قدر آن را نمی‌دانیم، اما وقتی نداشته باشیم، اهمیت آن را متوجه می‌شویم.

روحانی همچنین از سلامت و امنیت به عنوان دو نعمت بزرگ در کشور که برای تأمین آن کار و تلاش زیادی صورت گرفته است، نام برد و گفت: امنیت پایدار؛ حاصل تلاش سپاه، ارتش ونیروهای امنیتی و انتظامی است و یادمان نرود که برای امنیت کشور و ملت نیز کار بزرگی رخ داده است.  وقتی یک روز حادثه‌ای در جایی رخ می‌دهد، متوجه اهمیت این امنیت می‌شویم.یا برای تأمین سلامت و بهداشت مردم در کشور پزشکان و پرستاران درمانی در حال تلاش و فعالیت هستند تا سلامت جامعه تأمین شود که این کارهای بزرگ باید مد نظر قرار گیرد. ضمن اینکه امروز شرایط کشور عادی نیست و ما تحت فشار دشمنان هستیم، اما اطمینان دارم اگر متحد بایستیم در این جنگ اقتصادی هم پیروز خواهیم شد و دشمن وادار به عقب‌نشینی می‌شود.

رئیس جمهور در ادامه با تشریح موفقیت‌های دولت ، به موفقیت‌های حوزه سیاسی اشاره کرد و گفت: مهرماه گذشته آمریکایی‌ها، 2 ماه تلاش کردند تا برای تصویب قطعنامه‌ای علیه ایران در شورای امنیت، 15 عضو شورا را با خود هماهنگ کنند، اما در آن اجلاس که ترامپ خودش هم در آن شرکت کرد، آمریکا تنها ماند و 14 کشور دیگر، علیه آمریکایی‌ها سخن گفتند. آیا افتضاحی از این بدتر برای آمریکا سراغ دارید؟ هرچند که این پیروزی‌ها از سوی برخی‌ها و از جمله صدا و سیما کمتر دیده می‌شود. سخنان رئیس جمهور آمریکا در مجمع عمومی سازمان ملل در مورد ایران با خنده حاضران مواجه شد. اما چند بار این پیروزی‌های بزرگ ملت ایران دیده و بیان شد؟

روحانی با تأکید بر اینکه پیروزی‌ها و موفقیت‌های ملت و دولت را باید ببینیم، گفت: پیروزیهای بزرگ را برجسته نمی کنیم، اما برای مشکلات کوچک یقه مسوولان را می گیریم . اینکه دیروز زیردریایی فاتح بعد از سال‌ها تلاش وزارت دفاع و ارتش به آب انداخته شد و امروز فاز 3، ستاره خلیج فارس افتتاح شد، آیا این موفقیت و افتخار ملت و دولت نیست.

رئیس جمهور خاطر نشان کرد: اگر همه با هم کار نمی‌کردیم و دست به دست هم نمی‌دادیم، موفق نمی‌شدیم. اگر با هم نبودیم و تلاش شبانه‌روزی نبود، حتماً کار با موفقیت انجام نمی‌شد. آنچه اتفاق افتاده و امروز شاهد آن هستیم، تنها موفقیت دولت، سپاه، یا یک گروه خاص نیست، بلکه موفقیت ملت است و باید به آن افتخار کنیم.

روحانی با اشاره به تحریم‌های آمریکا علیه ایران، گفت: آمریکایی‌ها مدعی هستند که تحریم‌ها علیه ملت ایران نیست در حالی که آنها علیه سلامت و بهداشت مردم کار می‌کنند. برای آلودگی هوا تلاش می‌کنند و با سلامت و جان مردم بازی می‌کنند. وقتی با ورود قطعات خودرو و صنایع به کشور مخالفت می‌کنند این یعنی بازی کردن با جان مردم ایران است.

رئیس جمهور با تأکید بر اینکه کاری که امروز در کشور انجام می‌شود، هم برای خودکفایی است و هم سلامت مردم مد نظر قرار دارد، گفت: به ملت بزرگ، صنعت نفت، سپاه پاسداران، مهندسین، کارگران و همه تلاشگران، این موفقیت‌ها را تبریک می‌گویم. این شما بودید که در زمان جنگ نفت تولید کردید و سوخت و انرژی مورد نیاز کشور و مردم را تأمین کردید و امروز هم در شرایط جنگ اقتصادی، دلاورانه تلاش و کوشش می‌کنید.

روحانی در پایان سخنان خود با تأکید بر اینکه معنی موفقیت‌های امروز این است که ملت ما راه خود را درست انتخاب کرده است، گفت: باید خود و توانمان را باور کنیم. اگر این باور ایجاد شود به همه قله‌های پیروزی دست خواهیم یافت.

روحانی از محله محروم چاهستانی های بندرعباس بازدید کرد

رئیس جمهوری در دومین روز از سفر کاروان تدبیر و امید به استان هرمزگان و پس از افتتاح فاز ۳ پالایشگاه خلیج فارس، به صورت سرزده در یک محله شهر بندرعباس حضور یافت.

حجت الاسلام والمسلمین حسن روحانی، با حضور سرزده در محله چاهستانی‌ها در بندرعباس از این محله محروم و بافت فرسوده  بازدید و با تعدادی از ساکنان آن گفت‌و‌گو کرد.

رئیس جمهور در بازدید از محله چاهستانی‌های بندرعباس در جریان روند بازسازی و ‌نوسازی بافت‌های فرسوده و ‌محله‌های قدیمی قرار گرفت.

منبع: سایت دفتر ریاست جمهوری
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
خبرهای مرتبط
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین